Week 23 - Klussen en winkelen

Er is weer een week voorbij, dat betekent een nieuw weekoverzicht. Hier kan je lezen wat wij deze week beleefd hebben

Klussen
De afgelopen week was Timon vrij van zijn werk. Dat was niet zonder reden, want er moest en moet nog steeds van alles geschilderd worden in ons huis, daar kwamen we voor de verhuizing niet aan toe. Deze week had Timon speciaal daarvoor vrij genomen, met het idee dat er dan minder of niets in de zomervakantie hoeft te gebeuren. Nou, dat niets in de zomervakantie kunnen we wel vergeten. We hadden deze week namelijk nog wel meer te doen. Maandag ging ik 's morgens eerst naar de kerk. En woensdag gingen we een dag winkelen, we hebben namelijk eind juni twee bruiloften waarvoor Timon nog een nieuw pak nodig had en verder hadden we nog wat andere dingen nodig. En ook is Timon vandaag een dag weg. Daarnaast waren er nog wat dingen die ervoor zorgden dat er nog minder tijd voor klussen overbleef. Goed, dat geeft verder niet, het komt echt wel een keer af, dus ik zal je even wat foto's laten zien. Timon is begonnen in onze slaapkamer, daar moest het meest gebeuren.Het raam en raamkozijn stonden al in de grondverf en verder was alles nog in de kleuren die de vorige bewoner mooi vond, maar wij een stuk minder. 


Inmiddels is het plafond en die rand er langs heen weer wit. Veel beter wat mij betreft. In de andere slaapkamers zijn nieuwe plafonds gekomen, dus dit hoeft daar straks niet gedaan te worden, dat is wel fijn. Nadeel aan klussen is wel dat je echt even in de troep en bende moet leven en dat klust ook minder makkelijk. Iedere keer moet Timon de kast en het bed verplaatsen, dat kan gewoon nergens anders staan. Dat moet ook echt wel een beetje zacht gebeuren, want de kinderen slapen naast onze slaapkamer. 


Dit is de kleur die we naast wit gebruiken. Linnen grijs. Ik vind het echt een mooie kleur en het combineert goed met wit. Het raamkozijn, de plinten en deurpost krijgen deze kleur. De deur en de ramen worden wit, ral 9010. 


Slapen doen we nu op het matras in het waskamertje, die heb ik dus opgeofferd, tijdelijk ;-), wat betekent dat er op de kamers van de kinderen her en der wasmanden en rekjes staan. 

Winkelen 
Ik schreef het net al, we zijn een dagje wezen winkelen. Rebekka was een ochtend naar de peuterspeelzaal en werd opgehaald door oma. De tweeling ging gezellig mee op stap en waren heel zoet. Lekker geslapen in de wagen. Heel fijn! Het enige wat ze niet leuk vinden, vooral Damaris heeft er een hekel aan, is ergens anders verschonen. Ze brullen dan echt flink.
We kochten een mooi pak en wat we daar verder nog bij nodig hadden, een tas voor mij, schoenen en jurk had ik al eerder online besteld, en verder nog onderstaande schoenen voor Rebekka.Zoals je ziet, ze vonden het wel best.

Hoe was jouw week? Wens je een heel fijn weekend!

1 opmerking: